Наставникът на Тотнъм Мартин Йол призна, че ще много трудно за неговия отбор да се класира сред първите четири във Висшата лига през новия сезон, информира “Daily Mail”. Това заявление идва малко по-малко от две седмици, след като президентът на „шпоритеДаниел Леви каза на специалиста, че иска тимът да играе в Шампионската лига догодина.

Леви изрази 100% си подкрепа към треньора тогава, но поредното разочароващо представяне срещу Фулъм и изпуснатата победа, може да разклати отново мястото на Йол начело на тима.

„Много важни ще са изявите на нашите конкуренти, ако те се представят добре, много трудно ще успеем да се класираме между първите 4-ри. Все пак, да не забравяме, че миналата година се наредихме пети, а в началото на кампанията имахме по-малко точки в актива си, отколкото в момента. Манчестър Юнайтед, Челси, Ливърпул и Арсенал не са защитени от грешки и ние спокойно можем да заемем едно от техните места, стига да сбъркат”, каза Йол.

„Всичко опира до доброто нападение и ние трябва да сме по-обективни и по-спокойни”, продължи специалистът, който си навлече гнева на Роби Кийн и Митко Бербатов, след като първият бе сменен, когато „шпорите” водеха с 3:1 на Фулъм.

Следващият съперник на Тотнъм е Арсенал и мястото на Йол изглежда по нестабилно от всякога.

„Аз съм силна личност. Наслаждавам се на работата си в клуба, толкова хубави моменти сме изживяли с момчетата, но понякога просто не върви”, завърши наставникът на „шпорите”.