Сериозен скандал е избухнал в съблекалнята на Тотнъм след двубоя с Фулъм, завършил 3:3 в събота, разкрива “The Mirror”.

Според всекидневника Роби Кийн е бил бесен след двубоя. Той е потърсил обяснение от мениджъра Мартин Йол защо е бил изваден от игра, след като бе един от най-добрите на терена и партньорството му с Бербатов най-сетне приличаше на това от миналия сезон.

По принцип Кийн винаги е бил един от защитниците на Йол в съблекалнята и извън нея, но този път е изразил съмнение относно уменията на холандеца и неговите тактически решения.

При резултат 3:1 за Тотнъм, Йол реши да засили отбраната на своя отбор, в резултат, на което Фулъм успя да вкара два гола в последните минути и да достигне до равенството.

Капитанът на националния отбор Димитър Бербатов също се е включил в спора и е нападнал своя бос. Той бил много ядосан за глупаво загубените две точки.

Мениджърът на „шпорите” отново е пред уволнение след като от пет мача тимът му има едва четири точки и е далеч от топ 4, каквато е целта пред отбора този сезон.

Това е втори подобен скандал между Бербатов и Йол от началото на сезона. Българският голаджия се ядоса при смяната си в мача от първия кръг срещу Съндърланд. Според информация на английската преса пък след това холандският специалист е искал да се отърве от българина, макар че Йол отрече това.