Мениджърът на Тотнъм Мартин Йол заяви след края на срещата между отбора на Димитър Бербатов и Уест Хем, че на терена е бил истински ад. Българският нападател вкара за 3:3 в 89-та минута, а победата донесе Пол Сталтери, който реализира за 4:3 в продължението на мача.

„Беше като в ад. Беше невероятна английска игра. Връщахме се в играта три пъти, но трябваше да отбележим още през първото полувреме. Направихме много промени, но все нещо не достигаше на нападателите”, сподели Йол.

„На полувремето всички бяха много ядосани и дори разочаровани. Обменихме само няколко думи на почивката, но всички разбраха, че трябва да отбележим гол, въпреки че беше много трудно и точно това се случи. При 2:1 вече наистина се върнахме в играта”, сподели още мениджърът на Тотнъм.

„Наистина не беше лесно, защото единственото оръжие, което ни остана беше 17-годишният Абел Траабт, а той направи точно това, което трябваше”, добави още той.

Антън Фърдинанд фаулира Абел Траабт от Тотнъм на малко повече от 18 метра от вратата. Бербатов застана зад топката и с десния крак изстреля топката в горния ляв ъгъл на Робърт Грийн за 3:3.