Бившият мениджър на Тотнъм Мартин Йол за пореден път показа, че не е забравил своя бивш отбор. Въпреки че бе уволнен от „Уайт Харт Лейн” Йол продължава да говори за периода си при „шпорите”.

В двата сезона начело на тима, Тотнъм завърши на 5-тото място, непосредствено след грандовете на английския футбол. От началото на сезона обаче отборът се представяше ужасяващо и холандецът бе уволнен през октомври.

Въпреки това обаче, Йол заяви с огромно самочувствие, че Тотнъм не може да намери по-добър мениджър от него.

„Може да ме наречете арогантен, но не мисля, че клубът може да намери някой по-добър от мен. Дори някой като Жозе Моуриньо не би се справил по-добре в този отбор и при тези обстоятелства”.

„Лесно е да бъдеш шампион като мениджър на Челси, но ако погледнете състава ни през последните две години, да завършим пети е нещо, което друг не би могъл да постигне”.

„Началото на сезон 2007/08 бе много тежко, особено след двете загуби в първите два кръга и непрекъснатите спекулации за Рамос и други мениджъри”, обяснява холандецът.

„Чувствах се самотен. Това бе лоша ситуация, почти невъзможна, но играчите не се отказаха, освен може би в последния мач”, сподели Йол, имайки предвид срещата с Хетафе за купата на УЕФА, след която той бе официално уволнен.