Мениджърът на Стоук Сити Марк Хюз логично беше повече от щастлив след невероятната победа с 4:3 над Евертън в 19-ия кръг на Висшата лига.

Момчетата на 52-годишния уелсец на два пъти излизаха напред в резултата, преди във финалните 20 минути на срещата да изостанатс 2:3. Въпреки това Хоселу успя да изравни, а в края на мача Марко Арнаутович узакони победата с гол от дузпа.

„Атаките бяха към всяка от двете врати и мисля, че двата отбора заслужават само поздравления. Трудно е да искаме от играчите да играят първо в събота, а после в понеделник след коледния период“, каза Хюз.

„Ако трябва да съм честен, считам, че днес бяхме отлични и вкарахме някои красиви голове.“

Бившият играч на Манчестър Юнайтед също така изказа специални похвали за героя на мача Джердан Шакири, който се отчете с 2 гола. „Иска се време, за да разбереш как трябва да играеш на ниво във Висшата лига. Няма значение на какво равнище си играл преди. Висшата лига е голямо нещо. Единственото, което липсваше на Шакири до днес, бяха головете. Представянето му беше на ниво, но сега той добави нов компонент. Това е неговото качество. Това е първият му видим прогрес по отношение на головете и съм сигурен, че ще има още“, добави уелсецът.