Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз призна, че неговия отбор е пропуснал невероятен шанс да влезе в топ 3 на класирането.

„Гражданите” бяха на път да победят Фулъм, след като водеха с 2:0 след голове на Джулиън Лескът и Мартин Петров. Деймиън Дъф и Клинт Демпси обаче донесоха точката за лондончани и разбиха плановете на „небесносините”.

Хюз хвърли главната вина за равния върху защитата си, като обясни, че ще трябва доста да поработи с тях. „Това, заради което съм разочарован е, че бяхме в позиция на победители и не взехме мача”.

„От ситуацията, в която бяхме, трябваше да се справим без проблеми, а ние допуснахме да се върнат в мача твърде бързо. Но и в двата ни мача срещу тях, за лигата и за купата, те направиха мача ни труден, колкото никой друг не го е правил тук. Двамата нападатели ни създадоха много проблеми със спринтовете си по крилата”.

„Знаехме, че Клинт Демпси създава проблеми при статичните положения и не се справихме с това. Винаги има неща, върху които трябва да се фокусираме по време на тренировките, именно това правим. Важното е да се поучим от собствените си грешки”.

„Ключът бе голът на Дъф, защото той им даде надеждата, от която се нуждаеха”, завърши разочарованият Хюз.