Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини се пошегува, че понякога му се иска да удари в лицето нападателя на тима Марио Балотели заради това, че не се радва на головете си.

Бившето острие на Интер отбеляза първия си хеттрик в Англия във вторник, а Сити разби с 4:0 Астън Вила у дома. Независимо, че вкара три попадения, Балотели само се усмихна на няколко пъти, заявявайки след мача, че вижда отбелязването на голове като обикновена част от работа си.

Манчини, също бивш нападател, обаче не може да разбере реакцията на Балотели. „Понякога ми се иска да го фрасна”, сподели Манчини.

„Когато вкараш три гола във Висшата лига, трябва да празнуваш. След първи гол той наистина празнуваше, за около секунда. Поне се усмихна”, продължи специалистът.

Роберто Манчини призна, че младият нападател изпитва носталгия по Италия, но отбеляза и подкрепата, която привържениците на тима оказаха на Балотели в отсъствието на Карлос Тевес.

„Феновете ни обичат Марио. Марио разбира това, защото то е важно за един футболист. Всеки ден се боря с него, но той е млад”, каза още Манчини.