Новият мениджър на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви след победата с 2:0 над Стоук Сити, че Крейг Белами му е „приятел”, въпреки че го остави на пейката в началото на дебюта си начело на „гражданите”.

Белами се появи в игра през второто полувреме на двубоя, а титуляри започнаха Робиньо и Мартин Петров. Българинът вкара първото попадение за „небесносините”, а второто бе дело на Карлос Тевес.

„Белами ми е приятел. Няма никакъв проблем между нас. Говори с него преди два дни. Той напълно прие, когато му казах, че няма да го пусна титуляр в събота”, разкри Манчини.

„Имаме два мача в три дни. Искам всичките ми футболисти да са на 100 процента. Днес пуснах Робиньо. Напълно възможно е в понеделник да започна с Крейг срещу Уулвърхемптън”, продължи италианският спец.

„Не съм разочарован от представянето на Робиньо. Той игра добре. Но след 65 минути се умори и трябваше да го сменя”, обясни още Манчини.

„Много съм щастлив от начина, по който ме приеха феновете. Атмосферата на стадиона бе брилянтна. Марк Хюз е много популярен сред привържениците на тима. А аз все още не съм. Ще отговоря на феновете с работата си”, завърши новият мениджър на Манчестър Сити.