Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини призна след поредната изцепка на Марио Балотели, че понякога едва се сдържа да набие нападателя.

„Казах на Марио, че ако играеше с мен преди 10 години, сигурно всеки ден щях да го удрям по един път по главата“, заяви откровено Манчини пред „The Daily Mirror“.

Вчера Балотели нова глупост, като успя да катастрофира в центъра на Манчестър, само няколко дни, след като почти не се сбие със съотборника си Александър Коларов по време на мач от Висшата лига.

Въпреки безбройните издънки на италианския национал, Манчини продължава да разчита на него и смята, че въпреки всичко, той може да доразвие огромния си потенция.

„Неговият проблем е концентрацията, но аз работя с него всеки ден. Обаче не говоря с него всеки ден, защото в противен случай, бих имал нужда от психолог“, споделя италанският специалист.

„Разговарям с него, защото не искма да губя класата му. Марио може да бъде един от най-добрите играчи в Европа. Не искам той да губи таланта си“, каза още Роберто Манчини, който явно смята, че ще повреди психическото си здраве, ако трябва всеки ден да се докосва до мислите в главата на Балотели.