Полузащитникът на Челси Флоран Малуда заяви, че другите отбори вече не се страхуват от “сините”. Причината са натрупаните загуби в последно време.

Лондончани регистрираха две поражения във Висшата лига, от Съндърланд и Бирмингам. В същото време бе уволнен помощникът на Карло Анчелоти Рей Уилкинс. Според Малуда всичко това е създало негативна обстановка около Челси.

Французинът заяви пред “Evening Standard”, че другите отбори вече излизат с по-голяма увереност срещу Челси. За слабата форма, в която се намира тимът, заслуга имат и многото контузии.

“Да, другите клубове вече не се страхуват от нас. Може би противниците ни са по-уверени срещу нас в момента”, коментира Малуда.

“В момента имаме и много контузени. Трудно ни е, както физически, така и психологически. Сега е такъв период, че мачовете са много трудни”, продължи той.

“Отборът може да се възстанови само с победи. Затова съм много щастлив, че бихме Жилина. Сега е моментът, в който нашите играчи трябва да вдигнат глави и да покажат своите качества”, добави играчът на Челси.