Легендата на Ливърпул от близкото минало Стив Макманамън призова привържениците на тима да застанат зад мениджъра Рой Ходжсън, който е пред уволнение заради слабите резултати на “червените” до този момент.

Ръководството на клуба се събра на спешна среща днес, за да обсъди бъдещето на специалиста след снощната загуба с 1:3 от Блекбърн Роувърс. До този момент обаче няма конкретна информация дали Ходжсън ще бъде уволнен или ще му бъде даден последен шанс в неделя, когато Ливърпул гостува на кръвния враг Манчестър Юнайтед в мач за Купата на Англия.

“Сега е моментът феновете да застанат зад своя мениджър. Не мисля, че има причина за паника.Миналата година отборът завърши на седмо място, а след това бе продаден и Хавиер Масчерано. След това бяха привлечени играчи, които не бяха желани от Ходжсън, така че сега е трудно за него”, коментира Стив Макманамън.

“Футболистите не се представят на най-доброто си ниво. Всичко опира до тях, за да променят ситуацията. Ако през уикенда Манчестър Юнайтед унижи Ливърпул това ще бъде катастрофа, но ако Ливърпул се представи добре и победи, това може да бъде началото за тима”, каза още бившият футболист на “червените”.