Селекционерът на Англия Стив МакЛарън призна, че е останал разочарован и обезсърчен от равенството на неговия отбор срещу Израел в европейска квалификация.

Наставникът, който е подлаган на унищожителни критики през последните месеци, тъй като вече пет мача няма победа, заяви:

„Фактът, че доминирахме през целия двубой и имахме шансове, които не оползотворихме, ме разочарова, не направихме достатъчно. Трябваше да спечелим. Това са две загубени точки. Сега трябва да се прегрупираме бързо, за да сме сигурни, че ще вземем три точки в сряда, но все още има много мачове.”

Русия и Хърватия спечелиха своите срещи в групата и Англия остана да диша прахта на първите два тима. В сряда „трите лъва” приемат Андора, но с мисълта, че вече три срещи не са вкарвали гол.

МакЛарън коментира: „Това е проблем, притеснява ме. Ако не създавахме шансове, щях да съм още по-притеснен, но на такова ниво просто трябва да вкарваш голове. Ние имаме футболисти, които могат да го правят. Но срещу такава сплотена защита винаги е трудно.”

„Трябва да сме безпощадни пред гола, а не бяхме. Или късметът не беше с нас, или класата и взимането на решения ни куцаше.”