Белгийският национал Ромелу Лукаку заяви, че скоро ще реши къде ще продължи своята кариера. Нападателят, който е собственост на Челси, прекара миналия сезон под наем в Евертън, а в момента представлява интерес за испанския Атлетико Мадрид. От Евертън също желаят да задържат футболиста в редиците си.

„Първо искам да си почина заедно с родителите си, а след това ще видим. Искам да отида някъде, където мога да покажа най-добрия си футбол и надявам се да печеля титли. Всичко опира до мен да работя здраво, но ще трябва да направя своя избор. Подобни неща се случват във футбола, но аз вярвам, че ще направя правилния избор. Проучвам всяка възможност, но първо искам да си почина“, коментира Лукаку.

В същото време футболистът разкри, че все още не разговарял с никой от Челси относно бъдещето си. „Не, не съм разговарял все още. Всичко зависи, къде ще бъде най-добре за мен, кой клуб има големи амбиции и къде е най-доброто място за развитието на един млад играч. Аз съм все още само на 21, но мисля, че вече има достатъчно опит. Изиграх много мачове и реализирах доста голове. Сега искам да печеля титли и да бъда един от най-добрите“, каза още белгиецът.