Нападателят на Шампионската лига Луис Саха ще бъде на линия още тази седмица, след като се възстанови от разтегнато сухожилие. Французинът ще може да бъде включен в групата и за гостуването на Рома от Шампионската лига.

Саха не е играл от месец, но вече е напълно готов за игра, и въпреки че му липсва игрова практика, той вече няма търпение да излезе на терена.

„Не мисля, че мога да се чувствам по-добре,” заяви Саха пред „Мирър”.”Пропуснах доста мачове този сезон и съм изпълнен с енергия, която просто имам нужда да изхабя.”

„Усещам, че трябва да се доказвам отново. Нямам търпение. Уверен съм в себе си и искам да играя и да вкарвам голове.”

„Ние сме в страхотна позиция и ако погледнеш какво сме направили през последните шест месеца, ще видиш, че е страхотно. Всички играят вече със самочувствие, в защита сме добре, както и в нападение.”

„Но не можем да заявим, че сме си свършили работата, преди да спечелим титлата. Ако не го сторим, то значи сме работили напразно. Тези шест месеца ще отидат на вятъра. Трябва да довършим започнатото и да грабнем трофея.”

Въпреки изявленията на Саха, сър Алекс Фъргюсън все пак може да го остави извън групата за гостуването на Рома и да го прати да играе за резервите срещу Блекбърн в четвъртък, с цел да натрупа игрова практика. В този мач участие вероятно ще вземе и друг възстановен от травма футболист на Юнайтед – Дарън Флетчър.