Динамо Москва потвърди, че Ливърпул се опитал да привлече крилото Балаш Джуджак под наем до края на сезона, но ръководството отхвърлило офертата.

Наскоро самият унгарски национал сподели, че Брендън Роджърс се интересува от него, но не той е решил да остане в руската столица.

„Оставам, но това не зависеше от мен“, каза бившият съотборник на Станислав Манолев в ПСВ Айндховен. „Динамо не ме пусна, дори и в Ливърпул, повече не мога да кажа, защото не съм в позиция, за да го правя.“

„Искам да споделя само че в Унгария хората ме отписаха, но изглежда, че някои уважавани клубове все още вярват в мен. Не съм толкова разочарован. Това, което не можах да сторя през зимния трансферен прозорец, може да направя през лятото. Хубаво е и че Динамо също ми гласува доверие“, допълни Джуджак.

Спортният директор на московчани Дмитри Галямин сега потвърди, че офертата на англичаните е била отхвърлена, защото от клуба са търсели постоянен трансфер на крилото. „Да, получихме оферта от Ливърпул, но за наем, а не за постоянен трансфер“, каза той. „Преотстъпването не е опция за нас, така че бързо приключихме преговорите.“