Легендарният нападател на Ливърпул Йън Ръш призова привържениците на тима да застанат зад мениджъра Рафаел Бенитес и отбора в този труден момент за клуба.

Според бившия голмайстор на „червените” би било огромна грешка Бенитес да бъде уволнен на този етап от сезона. Въпреки че през миналата кампания Ливърпул до последно бе в борбата за титлата в Англия, този сезон мърсисайдци изостават сериозно от своите конкуренти и записаха най-лошата си серия в последните 22 години.

„Сега не е точният момент, в който да бъде уволнен Бенитес”, коментира Йън Ръш.

„Феновете трябва да застанат зад своя мениджър и тима. Сигурен съм, че те ще го направят е неделя. Играчите са тези, които трябва да реагират. Мениджърът може само да избере състава, а футболистите трябва да отговорят подобаващо на терена срещу Манчестър Юнайтед”, каза още легендарният уелсец.

„Атмосферата срещу Манчестър ще бъде добра. Окей, загубихме от Лион и може би тя няма да бъде точно такава каквато очаквахме, но все още можем да се класираме за следващата фаза в Шампионската лига”, продължи Йън Ръш.

„Трябва да застанем зад всички. За мен точно това прави Ливърпул толкова специален клуб”, завърши бившият нападател на „червените”.