Легендата на Евертън Леон Осман се отнесе много остро с бившия си съотборник Ромелу Лукаку и го обвини, че се опитва да си издейства трансфер в друг тим.

Пълен обрат в отношенията между Лукаку и Евертън

Белгийският национал изненада неприятно всички фенове на „карамелите“ тази седмица, като обяви, че няма да подпише предложения му нов договор. Това се случи въпреки, че месеци наред агентът на нападателя да гарантираше, че сделка със сигурност ще има.

Лукаку с пронизваща истина за Евертън

23-годишният голаджия, който има 19 гола във всички турнири през настоящата кампания, не спря дотук. Той обясни, че не вижда сериозна амбиция у Евертън и желае да играе в Шампионската лига.

Осман не остана много впечатлен от поведението на тарана, с когото имат немалко мачове рамо до рамо на терена. „Неговите мисли трябваше да си останат само за него. Ако той наистина се чувства така, той трябваше да отиде при мениджъра и да му го каже очи в очи“, каза Осман, който има 16 сезона за „карамелите“ и 433 мача.

„Да излезеш обаче пред пресата и да го направиш публично – това не изпраща добро послание за клуба. Така звучи все едно нещата не вървят както трябва. Явно той вече се оглежда за трансфер. Ромелу се опитва да размъти водата, на мен така ми изглежда“, заключи Осман.