Завърналият се след дълго лечение на контузия капитан на Тотнъм Ледли Конг заяви, че се надява да получи повиквателна за националния отбор на Англия.

Новият селекционер на трите лъва Фабио Капело смята да наблюдава мачовете на английските играчи през следващия месец, за да бъде готов с избора си на футболисти за първия си мач начело на Англия – контролата с Швейцария през февруари.

„Февруари е моята цел! Това е много вълнуващо време за английските играчи, а аз не се различавам от тях. Искам да впечатля новия наставник”, каза Кинг.

„Искам да бъда здрав и да изиграя много мачове. Вече съм по-спокоен, след като изиграх първия си мач без проблеми. Общо взето, съм добре, беше много хубаво, че бях отново на терена.”

„Изминаха шест месеца от последния ми мач и бях доста объркан. Но и преди съм имал контузии и се опитвах да мисля позитивно. Много хора ми помогнаха да преодолея трудностите, физиотерапевта и моето семейство най-много.”

„Понякога бе трудно да бъда с висок дух, но затова са съотборниците ми в Тотнъм и затова ние всички си помагаме в трудните моменти”, каза още капитанът на Бербатов и компания.