Мениджърът на Суонси Сити Михаел Лаудруп призна, че неговият тим е с единия крак в групите на Лига Европа след разгромното 5:1 над Петролул в първия плейофен мач.

Датчанинът обаче бе категоричен, че няма да допусне подценяване за гостуването в Румъния, тъй като отборът е на прага пред пореден исторически триумф след спечелването на ФА Къп през миналата кампания.

„Да вкараш пет гола и да спечелиш с 5:1 е страхотно. През първия половин час се справихме много добре – задържахме топката и карахме опонентите си да тичат“, коментира Лаудруп.

„Вкарахме три от головете си, имахме и още шансове, а същевременно не им дадохме нищо. На почивката казах на момчетата, че трябва да отбележим още едно попадение и те го напарвиха. Противникът атакуваше повече след паузата, но ние все още доминирахме, стигнахме до четвърти и страхотен пети гол на Поцуело.“

„Имаме още работа за вършене, казах го и след първия мач срещу Малмьо. Сега нещата не са по-различни. По-близо сме до ново историческо постижение за клуба и сме длъжни да го завършим“, допълни специалистът.