Мениджърът на Суонси Сити Михаел Лаудруп сподели опасенията си, че може да се стигне до продажба на капитана Ашли Уилямс. Ливърпул искаше уелсецът още преди началото на сезона, но сега към битката за него се присъедини и Арсенал.

В края на февруари 28-годишният централен защитник вдигна първия трофей в своята кариера, след като помогна на своя тим да отупа Брадфорд Сити с 5:0 във финала за Купата на Лигата.

Предполага се, че мърсисайдци и лондончани ще извадят оферти от по около 8 милиона паунда за Уилямс, а съвсем не е сигурно какво ще реши самият играч.

„Когато има слухове за толкова големи отбори, които искат наш играч, е показателно, че той се справя добре“, смята датчанинът. „Какво бих могъл да направя? Не мога да звънна на Арсенал и да ги питам дали е вярно. Не мисля, че ще получа отговор от Арсен Венгер.“

„Ще трябва да живеем с тези истории – това е част от играта. Те обаче значат, че хората оценяват това, което правим тук.“

„Ашли се радва на страхотен сезон. Той и Чико Флорес сформираха страхотен тандем. Двамата играят много силно заедно и ще бъда доста разочарован, ако загубя тази двойка за следващия сезон“, завърши Лаудруп.