Звездата на Челси Франк Лампард разочарова старши треньора на Реал Мадрид Жозе Моуриньо, който обяви, че ще се опита да го привлече през летния трансферен прозорец. Опитният играч на лондончани заяви след победата в дербито с Манчестър Сити, че смята да изпълни договора си с клуба.

„Аз знам, че трябва да подобря играта си, ако искам да започвам като титуляр. Остават 18 месеца до края на договора ми и ще го изпълня. Ще дам всичко от себе си в оставащите 18 месеца“, коментира Франки.

„Не е лесно, когато не играеш. Аз искам да играя. Разбирам, че съм на 33 година, но искам да играя по-често“, добави Лампард.

„Нуждаехме се от тази победа, за да останем в борбата за титлата. Преди този мач изоставахме с десет точки и сега се приближихме малко до лидера. Манчестър Сити е най-добрият отбор в лигата през тази година. Те показват невероятен футбол, а ние успяхме да ги победим и това е впечатляващо“, допълни футболистът на „сините“.

„Харт е последният човек, на който искам да бия дузпа, но и това се случи. Последният наказателен удар, който изпълних го пропуснах и сега ми бе много по-трудно, но най-важното е, че вкарах и спечелихме“, каза още Франк Лампард.