Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо остана изключително доволен от това, че неговият отбор успя да обърне срещата със Спортинг през втората част.

Португалците поведоха през първата част, но с две попадения, второто на Ронадло от пряк свободен удар във втората минута на даденото от съдията продължение, Юнайтед постигна пета поредна победа в Група F от пет мача.

„Бях тренирал изпълнението на статични положения. Мисля, че стана страхотно попадение. Много съм щастлив, не само защото успях да отбележа, а и заради победата”, сподели веднага след срещата Роналдо.

„Показахме страхотна игра през втората част, заслужавахме да се поздравим с успеха, тъй като създадохме доста положения. През първото полувреме не се представихме на нужното ниво”, коментира още играчът на „червените дяволи”.

„Истина е, че при първата среща не празнувах, когато вкарах срещу Спортинг, но днес просто не можах да се стърпя. Хората от бившия ми клуб знаят, че това ми е работата и че сега играя за Юнайтед”, сподели още Кристиано.