Кристиано Роналдо си направи невероятен подарък, като отпразнува завръщането си в Манчестър Юн с чуден новичък Ролс-Ройс. Звездата на Юнайтед показа, че очевидно получава съвсем достатъчно пари и без мултимилионен трансфер в Реал Мадрид. Без да се колебае дълго, той брои малко над 400 000 евро за една от най-луксозните марки в света. Бляскавият Ролс-Райс, в шикозната си модификация Фантом, е пълен с всички последни възможни екстри, като освен това е кабрио.

23-годишният португалец обаче спокойно може да пръсне това малко състояние за нова придобивка в своя автопарк, тъй като ще изкара сумата за един месец.

„Това ще е най-лъскавата кола на паркинга на Юнайтед,” сподели запознат. „Роналдо ще задмине и страхотното Бентли на Рио Фърнинанд. Той обича колите и искаше нещо ново за да отбележи началото на сезона.”

Роналдо притежава още Астън Мартин, БМВ 6, и впечатляващо Ферари, което също придоби наскоро за сериозна сума.

Фантомът трябва да замени досегашното Бентли Континентал, с което се придвижваше Кристиано. Разликата в цените на двете коли е над 200 000 евро.

Така „седмицата” на Юнайтед направи още една стъпка „в обувките” на Дейвид Бекъм. Някогашният любимец на феновете на „Олд Трафърд” също притежава Ролс-Ройс Фантом в своя гараж.