Кристиано Роналдо има поводи за радост, въпреки неприятния завършек на сезона и загубата на Шампионската лига. Крилото на Манчестър Юнайтед изглежда отново е влюбен. Още преди злополучния финал в Рим, португалецът бе издебнат от папараци в компанията на русокосата Луана Белети. Госпожицата по една „случайност” е сестра на защитника на Челси Жулиано Белети.

Именно бразилецът се е превъплътил в ролята на Купидон, за да уреди своята сестра с Най-добрия футболист в света за 2008 година. „Луана на няколко пъти помоли брат си за съдействие с Кристиано, и накрая той уреди всичко,” споделя близък до семейството. „И двамата говорят португалски, което направи комуникацията много лесна.”

Друг добре информиран източник споделя: „Изглежда Кристиано се отнася към Луана по различен начин от предишните си приятелки. Пази я от светлините на прожекторите.”

Двамата взе пак бяха изловени в ресторант в Манчестър, а снимките ясно показаха, че отношенията им са повече от топли. Кристиано почти не отделяше очи от Луана, и не се притесняваше да демонстрира близостта си с нея пред останалата част от компанията.

Таблоидите на Острова все още ровят, за да разкрият повече за Луана, но досега е известно само, че госпожица Белети е на 24 години и учи моден дизайн в Лондон.