Отношенията между красавицата Даниел Лойд и футболиста на Портсмут Джърмейн Дефоу преминаха в своя логичен завършек. “Красавицата и Звяра”, както ги наричат английските таблоиди, най-после се разделиха, като по този начин Джърмейн попълни дългия списък с футболисти от Премиършип, които са излизали с г-ца Лойд.

Причината за раздялата обаче се крие в играча, тъй като само преди около седмица медиите на Острова разкриха една от големите му тайни – 7-годишна връзка, която той е крил през цялото време от т.нар. си „официални” приятелки. Това обаче изглежда не е била единствената му изневяра.

През тези седем години – нито близките приятели на Дефоу, нито репортерите от жълтата преса, успели да разберат за връзката му. През това време, освен с Даниел Лойд, Джърмейн имал връзка със сестрата на Дейвид Бекъм - Джоан, с Шарлът Миърс, която официално бе обявена за годеница на футболиста.

23-годишната Даниел дори бе на път да сключи брак с “мъжа на сърцето си”, но вече със сигурност съдбите им ще поемат в различни посоки.

Близък човек до бившата Мис Великобритания разкри пред The Sun, че тя е знаела само за две от момичетата, с които се е срещал футболистът, докато са били заедно, а нейните близки в последно време са я съветвали непрестанно да се раздели с Дефоу.