Родителите на проститутката, която твърди, че е спала със звездата на Манчестър Юнайтед и Англия Уейн Рууни, поднесоха своите извинения на съпругата на футболиста – Колийн.

Хамиш и Дана Томспън говориха за първи път, след като стана ясно, че дъщеря им Дженифър е спала редовно с Рууни, докато съпругата му Колийн е била бременна с първия им син Кай.

„След различните информации, които се появиха в медиите, засягащи нашата дъщеря Дженифър, бихме искали да поднесем нашите искрени извинения на Колийн Рууни и нейното семейство”, се казва в специално съобщение, разпространено от родителите на Дженифър.

„Може би ще прозвучи глупаво, но моята съпруга и аз никога няма да простим това, което се е случило или е можело да се случи. Ние нямаме никаква представа за тези обвинения и твърдения, които се появиха.”

„Дженифър е наша дъщеря и ние я обичаме. Ще се справим с трудната ситуация като семейство, а не чрез медиите. Искаме също да стане ясно, че не желаем да бъдем интервюирани от който и да е вестник или списание, независимо от предложението, което е направено или може да ни бъде направено”, се пише още в съобщението.