Новият мениджър на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че пред тима предстои още много работа. През уикенда немският наставник записа първата си победа начело на мърсисайдци – с 3:1 при гостуването на Челси. Въпреки страхотния успех на „Стамфорд Бридж” Клоп остава здраво стъпил на земята и не пожела да коментира целите пред отбора до края на сезона.

„Трябва да подобрим много неща, на практика почти всичко, чак след което ще можем да говорим за класиране. Към момента не можем да го направим. Най-важното нещо сега е да продължи да работим, за да станем по-добри”, заяви специалистът.

Мениджърът на Ливърпул не пропусна да поздрави и представянето на една от звездите в тима – Фелипе Коутиньо. Бразилецът бе с основна роля за победата над Челси, реализирайки две от попаденията за „червените”

Фил е брилянтен играч, така че е излишно да говорим за неговите качества. Понякога трябва да работиш наистина много сериозно, за да направиш така, че футболът да изглежда като детска игра. Той успя да направи точно това срещу Челси. Коутиньо има нужда от още мачове и опит, за да може да преценя точно кое прави добре и кое не”, допълни Клоп. /БГНЕС