Ливърпул размаза Барселона с 4:0 в една от последните си контроли преди началото на сезона в Англия, но според мениджъра Юрген Клоп тепърва момчетата му ще навлизат във все по-добра форма. А надеждата му е това да стане до старта на кампанията в Премиършип през този уикенд. 

"Определено ви гарантирам, че ще подготвя отбора си за началото на сезона и за мача с Арсенал. И все пак - това е само първият мач, има още прекалено много до края на сезона и ако всичко се решаваше в един толкова ранен двубой, значи има нещо нередно в цялото първенство."

"Но имаме още много работа. Не съм в състояние да кажа, че това е върховата форма на отбора ми, която сме достигнали до момента. И все пак - цял сезон не се решава в един мач, така че трябва да сме готови за важните моменти. И все пак ще кажа на феновете да не започват да мечтаят след мача с Барселона."

"Да, стана хубав за гледане двубой, преди мача не мислехме, че сме на нивото на подготовката и играта им, не мисля, че и сега сме по-добър отбор от тях. Но поне стана интересен и красив сблъсък", сподели Клоп.