Бившият национален селекционер на Германия Юрген Клинсман все още обмисля дали да поеме лондонския Челси. Това заяви германецът пред вестник „Times”, като добави, че към него има интерес от още няколко отбора, но да застане начело на отбора на Роман Абрамович е най-голямото предизвикателство за него.

„Намирате ме в къщата ми в Лос Анджелис. Пътуването ми до Европа се отложи с няколко седмици, защото имам няколко бизнес задачи да реша преди да се върна на Стария континент”, сподели бившият футболист на Тотнъм.

„Чувам се доста често с господин Абрамович. С него бих казал, че сме добри приятели. Не искам да разкрия нищо около бъдещето си, защото нямам официален договор”, добави Клинси.

„Вече ми доскуча. Достатъчно дълго време съм извън футбола и мога да ви уверя, че от декември ще ме видите начело на отбор от Испания, Италия или Англия”, коментира бившият национален селекционер на Германия.

„Ха-ха, не знам дали бих поел отборът на Тотнъм. Четох в някакъв американски вестник, но това са само слухове. Мисля, че като се върна в Европа ще мога да ви кажа официално на кой отбор ще бъда треньор”, завърши Юрген Клинсман.