Капитанът на Болтън Кевин Дейвис поднесе извиненията си на 22-годишния полузащитник на Манчестър Юнайтед Том Клевърли за травмата, която му нанесе в съботния мач на "Рийбок Стейдиъм" и в резултат на която съотборникът на Димитър Бербатов ще почива принудително около месец.

Клевърли бе контузен още в началото на мача след грубо влизане от страна на Дейвис и беше принуден скоро да напусне терена. След подробните изследвания стана ясно, че счупване в крака на Клевърли няма, а само нараняване на връзки и той ще бъде готов за игра след 4 седмици.

В резултат на инцидента в Интернет се разрази словесна битка, особено след като във Фейсбук се появи фалшива страница на Клевърли, в която пишеше, че играчът на "червените дяволи" е много озлобен срещу капитана на "свинските крачета".

Съобщения с оскърбления в Туитър пък е получила съпругата на Дейвис - Ема, която всъщност съобщи, че мъжът й се е свързал с Клевърли и му се е извинил.

"За всички добре информирани ненавистници - Кевин вече разговаря с Том Клевърли по телефона. Той никога не би му нанесъл умишлено травма", написа Ема Дейвис в Туитър. В двубоя срещу Манчестър Юнайтед Кевин Дейвис получи своя жълт картон №100 в Премиършип.