Защитникът на Ливърпул Джейми Карагър за пореден път заяви, че няма никаква вероятност да се завърне в националния тим на Англия, въпреки че за такъв вариант се заговори при назначаването за селекционер на Фабио Капело.

Казагър заяви, че загубите му с националната фланелка никога не са го наранявали така както при пораженията с клубния му тим Ливърпул.

„Признавам, че загубите с фланелката на Англия никога не са ме наранявали така както когато загубя с клубния си отбор”, категоричен бе защитникът.

„Не ми беше безразлично, но просто не поставях Англия на първо място в моите приоритети. Чувствах загубата като някакво разочарование, а не като трагедия”, продължи Карагър.

„Ако някои хора искат да ме укорят и да ме определят като не патриот, нека така да бъде. Да играя за Ливърпул е всичко за мен. Да играя за Англия беше допълнителна чест, но никога не е било моята цел в играта. Никога не е било на първо място, но голям товар падна от гърба ми, след като спрях да играя за националния”, каза още футболистът на Ливърпул.