Фабио Капело сподели, че заставането начело на Англия може да се превърне във връхния момент в треньорската му кариера, но все пак изрази и страховете си, да не би да се превърне и в кошмар.

Италианецът официално подписа споразумението с Футболната Асоциация вчера.

„Това ще бъде едно наистина вълнуващо преживяване, със сигурност няма да е лесно, ще бъде изпълнено с много проблеми, но аз винаги съм обичал големите предизвикателства”, започна Капело.

„Сега ще се впусна в нещо наистина различно. Това бе една мечта, до постигането, на която бях много близо преди няколко години, но сега, най-накрая, тя е факт. Разбира се като всеки един сън, надявам се, да не се превърне в кошмар”, сподели още специалистът пред италианските медии.

„Много по-различно се работи в страна, където футболът е религия и всички се питата защо Англия губи мачовете си, а клубните отбори постигат големи успехи навън”, коментира още той.

„Ще бъде по-различно от работата ми преди, тъй като няма да се виждам всеки ден с футболистите, което предполага и една по-различна връзка с момчетата”, завърши Капело.