Ако си фен на английския футбол или просто искаш да усетиш атмосферата на най-атрактивната игра, при това в нейния истински дом, включи се в нашата игра Гол на кръга във Висшата лига.

Късметът може да изпрати теб и твой приятел на мач в Англия. За целта просто се изисква да бъдеш активен и да дадеш своя глас в играта.

Избери най-красивия гол от 32-ия кръг във Висшата лига и Vivacom ще изпълни тази твоя мечта. Трите предложения можете да намерите ТУК! Крайният срок за участие за настоящата седмица изтича в 16.00 часа в петък, 8 април.

Всяка седмица можеш да спечелиш и фланелка на любимия си английски отбор.

Годишната награда обаче са два билета за мач от Висшата лига от сезон 2016/17, два двупосочни самолетни билета до Англия и хотелско настаняване за двама души за 2 нощувки. Щастливецът ще бъде изтеглен след жребий точно след края на настоящото първенство. Тъй като до тогава не остана много време, не пропускай своя шанс.

Всичко това се намира само на един клик разстояние от теб! За да гласувате ви е необходима само регистрация в Gong.bg, ако нямате такава – става за секунди. С пълните правила на играта можете да се запознаете ТУК!