Едвин Ван Дар Саар, Рио Фърдинанд и Уейн Рууни по всяка вероятност ще могат да играят за Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул този уикенд. В неделя двата отбора се изправят един срещу друг на “Олд Трафорд” в мача от турнира за ФА Къп.

Мениджърът на “червените дяволи” сър Алекс Фъргюсън се закани този път да избере “правилния отбор” за двубоя за Купата на ФА. Миналата година Юнайтед отпадна безславно след загуба от Лийдс, при която бе дадена почивка на голяма част от основните футболисти.

“Тогава избрах грешния състав. Да се надяваме, че тази година това няма да се повтори”, коментира сър Алекс пред репортерите на клубната база в Карингтън.

“Надявам се, че Едвин Ван Дер Саар и Уейн Рууни ще са на линия за неделя. Рууни показва добра форма в последно време, а Ван Дер Саар очевидно е много важен за нас заради опита, които има”, добави мениджърът на Юнайтед.

“Като изключим това, ще пусна всички останали от мача във вторник. Рио Фърдинанд е добре. Просто получи почивка срещу Стоук”, каза още Фърги.

“Що се отнася до Оуен Харгрийвс, той е в Германия, за да се види със специалист, заради разтежението си. Няма нищо ново около него. Той продължава да е контузен”, завърши мениджърът на Манчестър Юнайтед.