Феновете на Ливърпул, които ще пътуват за гостуването срещу Манчестър Юнайтед в неделя, бяха предупредени от органите на реда, че вандалското поведение и пиянските изпецки няма да бъдат толерирани.

Полицията от Мърсисайд, съвместно с колегите си от Манчестър, ще се погрижи двубоят от третия кръг на ФА Къп да се запомни единствено с това, което се случва на терена на “Олд Трафорд”.

Около 9000 хиляди фенове на “червените” с вече закупени билети се очаква да пътуват към Манчестър. Тези без осигурени билети обаче бяха предупредени да не предприемат пътуване.

Представители на полицията са изискали от съдебните органи да издадат забрана за продажба на алкохол в близост до “Олд Трафорд”.

Привържениците както на Манчестър Юнайтед, така и на Ливърпул пък бяха предупредени, че няма да бъдат толерирани никакви пиянски изцепки. Добре почерпените фенове няма да бъдат допускани до трибуните на ’Театъра на мечтите”.

След края на срещата, може да се наложи феновете на “червените” да останат по местата си на стадиона, за да може привържениците на домакините да се разпръснат. След това гостуващите запалянковци ще бъдат ескортирани до транспортните им средства.