Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че ще може да разчита на Пол Скоулс, Рио Фърдинад и Патрис Евра за ключовото дерби с Арсенал в началото на другата седмица.

Централният бранител бе заменен като предпазна мярка по време на равенството 1:1 с Валенсия в средата на седмицата. Преди срещата с испанците пък Скоулс и Евра тренираха отделно от останалата група.

Шотландският спец обаче призна, че ще може да разчита на тримата за най-важния мач на “червените дяволи” от началото на сезона.

“Уверени сме, че всички ще бъдат на разположение за понеделник. Рио би трябвало да наред. Скоулс започна пълноценни тренировки в четвъртък. Евра ще е на линия”, заяви сър Алекс по време на обичайната си пресконференция на клубната база в Карингтън преди всеки кръг от Висшата лига.

“Уес Браун и Джони Еванс се разболяха от грипа, който върлува в последно време, но и двамата започнаха да тренират в четвъртък. Хубаво е, че ще имам всички на разположение за този важен мач”, завърши мениджърът на Манчестър Юнайтед.