Пол Скоулс, Райън Гигс и Майкъл Карик останаха в Манчестър и няма да пътуват с Юнайтед за Румъния днес. „Червените дяволи“ гостуват на Клуж в мач от групите на Шампионската лига.

Тримата полузащитници няма да вземат участие в двубоя, както и Антонио Валенсия, който продължава да се възстановява от контузията, която получи в мача с Ливърпул. Ашли Йънг също не е на разположение на сър Алекс Фъргюсън, както и Неманя Видич, Крис Смолинг и Фил Джоунс.

Добрата новина за Юнайтед е, че Джони Еванс е на линия за мача с румънците, въпреки че получи контузия срещу Тотнъм през уикенда. Майкъл Кийн и Сток Уутън също могат да получат нов шанс да играят в сърцето на отбраната. Младите Джеси Линдгард, Ник Пауъл и Райън Тъниклиф се присъединяват към Дарън Флетчър в опциите за средата на терена. Уейн Рууни и Робин Ван Перси пък вероятно ще оформят тандем в атаката, след като играха добре през второто полувреме в мача срещу „шпорите“ през уикенда.

Групата на Юнайтед, която лети за Румъния: Де Хеа, Линдегаард – Бютнер, Еванс, Евра, Фърдинанд, Майкъл Кийн, Рафаел, Уутън – Андерсон, Клевърли, Флетчър, Лингард, Нани Пауъл, Тъниклиф – Ернандес, Кагава, Рууни, Ван Перси, Уелбек.