"Имахме лош късмет и много контузени играчи през този сезон. През следващия обаче можем да спечелим Висшата лига и без притеснения да играем в Шампионската лига", заяви Месут Йозил.

"Предполагам, че това бе най-трудният сезон в цялата ми кариера. За първи път през живота ми трябваше да се справям със сериозна контузия. Предполагам, че всичко това е следствие на факта, че никога до сега не бях играл толкова много мачове без почивка. Бях щастлив през втората част от годината. Исках да покажа на всички, че съм се завърнал и да направя добри мачове", добави футболистът на Арсенал. 

"Спечелването на ФА Къп означава, че сезонът е бил успешен. Горд съм с тази победа. Най-приятният момент за мен през годината бе, когато се завърнах след контузия в мач срещу Стоук Сити. Тогава феновете скандираха името ми и това много ми помогна. Оттогава знам, че каквото и да става привържениците на клуба винаги ще са с мен и ще ме подкрепят", продължи 26-годишният футболист. 

"Най-много самочувствие имам, когато чуя мнението на треньора. За мен е много важно какво има да ми каже Венгер", каза още Месут Йозил.