Поставеният под напрежение мениджър на Тотнъм Мартин Йол вярва, че „шпорите” ще успеят да победят испанския Хетафе благодарение подкрепата на публиката. Двата тима излизат един срещу друг в първи мач от груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА тази вечер на стадион „Уайт Харт Лейн” в Лондон.

 

„Мачът срещу Хетафе ще бъде предизвикателство за нас. Миналия сезон показаха много добър футбол в испанското първенство заедно с отбор като Барселона и трудно допускаха голове”, коментира Йол.

 

„Този сезон обаче ситуацията е различна, както и за нас, и виждаме, че допускат доста леки голове. Освен това в момента изпитват трудности при реализирането на попадения”, продължи холандецът.

 

„Разбира се те си остават много добър отбор, но с подкрепата на нашите фенове аз съм оптимист, че можем да постигнем резултата, който искаме”, каза още Йол.

 

Мениджърът на „шпорите” за пореден път отхвърли информациите, че се намира в конфликт с българския национал Димитър Бербатов. Очаква се капитанът на националите ни да започне като титуляр в срещата тази вечер.