Бившият наставник на Тотнъм Мартин Йол разкри, колко е бил разочарован от начина, по който от клуба проведоха цялата операция по неговото изхвърляне, като сподели, че той е бил последният човек, който е разбрал за случващото се.

„Получи се малко, все едно всички знаят, че жена ти спи с някой друг, само ти не си наясно с този факт”, остана разочарован холандският специалист.

„Не ме е яд за това, че останах без работа, но не ми е никак приятен начинът, по който се разви цялата ситуация. Всички играчи са знаели са уволнението ми и са пращали съобщения на роднини и приятели”, продължи бившият треньор на Митко Бербатов и компания.

„Феновете на клуба вече са знаели, от ръководството са били назначили друг човек на моето място, но въпреки това ме оставиха да поведа отбора срещу Хетафе. Докато привържениците пееха името ми, това много ме трогваше – наистина един много специален момент за мен. Тотнъм завинаги ще остане в моето сърце”, продължава драматична си изповед Мартин.

Самият специалист призна, че се е разделил с клуба след два изключително неприятни скандала с шефа на „шпоритеДаниел Леви.

Първият словесен сблъсък между двамата се случил точно преди началото на срещата от турнира за Купата на УЕФА, когато Йол нахълтал в офиса на бившия си вече президент, като искал да знае, каква точно е позицията му в тима и дали все още има работа на „Уайт Харт Лейн”. Специалистът дори казал на боса, ако иска той да изведе отбора срещу Хетафе.

Все пак, Йол свършил сам тази работа, тъй като напускане по негово желание би намалило компенсацията, която ще получи.

След края на срещата Мартин отново влетял в „бърлогата” на Леви, но този път с канонада от обиди.

„Йол беше много разгневен, заради начина, по който бе овладяно неговото уволнение. Беше му обещано, че той ще напусне тима по деликатен начин, а не с шушукания зад гърба”, сподели близък до специалиста пред „Sun”.