За футболните фенове и фентъзи футбол маниаците е тежко в моментите на карантина. Но има решение и начин, по който да продължим да се забавляваме с любимата игра. Решението е Виртуалният фентъзи мениджър на ffstars.com, a избраното първенство е Висшата Лига на Англия.

Играта е комбинация от Football Manager 2020 и познатия на всички ФПЛ - fantasy.premierleague.com. Безплатната игра ще стартира в сряда 22 април от 18:30 с първия мач за кръга Ливърпул-Норич. ТУК можеш да направиш своята селекция за мача, както и да видиш пълната програма. Всички мачове ще бъдат предавани пряко в twitch.tv и ще бъдат с коментар на живо от панелистите на ffstars, както и от популярни ТВ футболни коментатори и футболисти, с възможност за въпроси на живо от всички фенове, гледащи двубоите.

ffstars

източник: ffstars

За момента е предвидено да се изиграят първите 5 кръга от настоящия сезон на Висшата Лига, което прави общо 50 мача. Победители ще има за всеки отделен кръг, както и за генералното класиране. Участието в играта е изключително лесно и не е нужно инсталиране или купуване на допълнителен софтуер. Единственото необходимо е потребителска регистрация на сайта ffstars.com. Победителят в играта ще спечели фланелка на любимия отбор от Висшата Лига, а победителите в отделните кръгове - тениска от лимитираната серия на ffstars за играта Виртуален фентъзи мениджър. Всеки ден ще има поне 2 мача на живо, така че всички фенове могат да се подготвят за екшън и вълнения с любимата игра.

Повече информация за правилата на играта и графика на мачовете може да намерите ТУК както и във Facebook, twitch.tv и YouTube.

Остана да получим отговор само на 1 въпрос - Кой ще вземе короната?

Включи се в играта ТУК!