Играчите на Евертън направиха страхотен жест към своите привърженици преди мача с Уест Хем в Лондон този уикенд. Те са решили да платят по 10 паунда от билетите за всеки от гостуващата агитка на "Ъптън Парк". 

Цените на пропуските са 32 паунда за младежи и пенсионери, както и 55 паунда за редовен билет. Заради жеста на футболистите на "карамелите" обаче, техните запалянковци ще влизат съответно срещу 22 и 45 паунда. 

"Всички в клуба оценяваме подкрепата на нашите фенове, особено тези, които ни следват на всяка крачка в Англия. Благодарение на тях се чувстваме като у дома си навсякъде. Затова искаме да направим един малък жест за тях", написаха от клуба на официалния си сайт по повод инициативата. 

Капитанът Фил Ягиелка също подкрепи инициативата и се включи финансово в нея. Според него, подкрепата от феновете на Евертън извън "Гудисън Парк" е страхотна и затова се радва да помогне. 

"Това е просто малък жест и най-малкото, което можем да направим, за да покажем благодарността си на феновете за всичко, което правят за нас", сподели защитникът.