Нападателят на Манчестър Юнайтед Федерико Македа разкри, че в неделя е бил в родния си Рим, за да гледа битката за Вечния град между Лацио и Рома в сектора с агитката на орлите - Курва Норд.

20-годишният Македа, който в момента играе като преотстъпен в Куинс Парк Рейнджърс, е юноша на бианкочелестите и не крие пристрастията си към тима на Еди Рея.

„Тотално си струваше“, ентусиазирано заяви Кико Македа, който прелетя над 3000 километра, за да види как любимият му Лацио би Рома с 2:1 на Олимпико и за втори път през сезона спечели римското дерби.

„В четвъртък реших да ида в Рим, за да гледам мача на живо, след като бях сигурен, че ще имам почивен ден от тренировките в КПР.”

„Благодарение моя братовчед успях да си намеря билет за Курва Норд. Пристигнах неделя сутринта и летях обратно на следващия ден, тъй като наистина не можех да изпусна този двубой. В края на деня, спокойно мога да кажа, че това тотално си струваше.“

„Сега Лацио може да се класира за Шампионската лига. Вярно е, че в Серия А е много трудно и всичко може да се случи, но мисля, че отборът заслужава да го постигне“, коментира Федерико Македа.