Звездата на Арсенал Карлос Вела заедно със своите съотборници от националния отбор на Мексико се замесиха в сериозен скандал, след като стана ясно, че са си наели 15 проститутки, сред които и травестит, за мощно парти след мач.

Мексиканските играчи отпразнували подобаващо успеха с 1:0 над Колумбия в контролна среща, играна миналата седмица.

Вела, който вкара два гола за Арсенал срещу Брага в Шампионската лига, е сниман заедно с блондинката Джема, която явно е пропуснала да сподели, че е травестит. Снимка с Джема има и защитникът на Фулъм Карлос Салсидо.

Шокиращите кадри бяха публикувани в мексикански спортен сайт, който показва и снимки от личния сайт на Джема, в който „тя” има меню с нестандартни секс услуги.

Играчите отрекоха категорично информацията и заявиха, че всъщност купонът е бил със семействата им и приятели, а предвиденото излизане е било забранено заради страхове за сигурността на играчите.

„Ако има глоба за плащане, ще го приема, но вестниците казват, че сме наели 15 проститутки, включително травестит – а това не е станало. Изпихме няколко питиета, но само това се случи”, заяви Салсидо.

За частния купон в Монтерей мексиканците са платили „скромната” сума от 1600 евро. Според информацията, целият отбор на Мексико е бил на партито, което е продължило цяла нощ.

Не е известно, дали някой от играчите е правил секс с платените момичета, но една от тях е била забелязана да напуска хотела в 6 сутринта с фланелка на Мексико.