Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Аднан Янузай смята да остане и да се бори за мястото си в отбора, заяви неговият агент.

Очакваше се талантливият белгийски национал да потърси късмета си другаде след привличането на Мемфис Депай. Младокът обаче е получил уверения от мениджъра Луис ван Гаал, че все още е ключов за плановете му и ще получи своя шанс. Нещо повече – холандецът заявил, че ще отхвърли всяка оферта, която пристигне в клубните офиси, независимо дали става дума за наем или постоянен трансфер.

Напоследък се заговори за евентуалната възможност Янузай да бъде пратен в Реал Сосиедад, където да работи с бившия мениджър на Юнайтед Дейвид Мойс. „Това е тотална глупост“, заяви агентът Дирк де Врийзе.

„Аднан се чувства добре в Манчестър Юнайтед и те не искат той да си тръгва. Янузай все още е считан за най-големия талант на клубната школа през последните години. Много топ отбори поискаха да го купят, а други не толкова силни – да го вземат под наем. Той обаче ще остане в Манчестър Юнайтед, за да се превърне в клубна легенда“, допълни Де Врийзе.