След селекционера на Челси Гуус Хидинг дойде ред и на капитана на сините Джон Тери да получи подарък бутилка бутиково българско червено вино от оряховския регион, дадена му лично от един от най-големите фенове у нас на лондонския клуб - Кирил Евтимов.

Както е известно Джон Тери страда от контузия и участието му в мега двубоя от Шампионска лига срещу ПСЖ в сряда вечер е под сериозен въпрос.

По този повод Кирил Евтимов съобщи на емблемата на лондончани, че българското вино има чудотворни функции, които да възстановят футболиста за нула време. В свой стил легендарният бранител попита: „Като българското вино е с такива вълшебни свойства, защо не ми донесе цял кашон"?

Вече по-сериозно 35-годишния защитник добави, че след като миналата година парижани са ги елиминирали, е време сега това да стори неговият отбор.

Джон Тери

източник: Gong.bg

„Очаква ни труден и вълнуващ мач, който съм убеден, че ще се хареса на всички футболни привърженици. Отново бих желал искренно да благодаря на фен клуба на Челси в България за топлото посрещане, което ми устроиха през 2011 година, когато имахме мач на националния отбор срещу България. Тези топли моменти от тази интригуваща среща ще останат завинаги в моето съзнание", завърши капитанът на сините, чието участие в мача с французите ще се решава до последно.  


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS