Приятелката на левия бек на Арсенал Киърън Гибс - Ейми Бък, получи интересна похвала от бившето си гадже Джак Уилкинсън.

24-годишният Уилкинсън, който е бивш футболист на Харлипул, разкрива, че той и Ейми са се забавлявали бурно в Пежо 306, паркирано край голф игрище.

„Това беше най-дивия секс, който някога съм правил. Тя знае точно как да задоволи един мъж. Това продължи вечно”, възхитен е Джак от г-ца Бък, която нашумя от изявите си в предаването „X Factor”.

„Тя обича футболистите. Кой знае какво я привлича – физиката или портфейла, но тя определено иска да бъде футболна съпруга или приятелка на футболист”, казва още Уилкинсън пред „Сън”.

Освен с Киърън Гибс, с когото е в момента, за Ейми Бък се смята, че си е имала взимане-даване с още цял отбор футболисти, сред които Кларк Келти от Честър, Бен Алнуик от Тотнъм, Дани Симпсън, който е собственост на Манчестър Юнайтед, Джеймс Морисън от Уест Бромич, Матю Бейтс от Мидълзбро, Давид Едгар от Бърнли, Скот Синклер от Челси, както още и Обафеми Мартинс и Алън Смит.