Очарователната половинка на Рафаел ван дер Ваарт – Силви, благодари на съпруга си за подкрепата и любовта, с която той я е дарил и й е помогнал да се пребори с рака на гърдата.

Болестта бе засечена в ранен стадий и красавицата успя да се излекува чрез операция и химиотерапия. Въпреки това, косата на Силви окапа, но сега вече животът й се нормализира, за което е признателна на мъжа до себе си.

„Когато ти кажат, че си болен от рак, това, че си звезда, не може да те спаси. Тогава си просто обикновена жена. Беше истинска бомба, която се взриви в живота ни. Независимо дали си богат или беден, красив или грозен, млад или стар, ракът не познава граници”, сподели изстрадалата Силви ван дер Ваарт.

Моделът и телевизионна водеща, която се премести в Англия през август, след като 27-годишният й съпруг премина от Реал Мадрид в Тотнъм за 8 милиона паунда, бе известна с дългите си и руси коси. Сега Силви е с късо подстригана прическа, след като косата й опада от химиотерапията. Тя разкри как е отишла на фризьор веднага, щом започнала да губи косата си и как е помолила да покрият всички огледала, докато подстригвали русите й коси.

„Знаех, че ако видя в този момент косата си, това щеше да ме смаже. Не поглеждах надолу, за да видя как пада косата ми на земята. Тогава се снабдих с перука и след като се измих и ме изсушиха откриха огледалото”, сподели красавицата.

„Помолих Рафаел, ако иска да ме види без коса, а той каза, че иска, защото ме обича заради това, което съм”, разкри за топлите отношения между двамата Силви.

Сега симпатичната Силви и футболистът на Тотнъм се радват на дните си заедно. Двойката има 4-годишен син – Дамян.