Мениджърът на Челси Гуус Хидинк разкри, че е изненадан от обявлението на клубния капитан Джон Тери, че играе последните си мачове за клуба. Съвсем наскоро защитникът обяви, че не е получил предложение за удължаване на договора си, който изтича в края на сезона и затова смята да продължи кариерата си другаде. 

Холандският мениджър обаче твърди, че все още вратата за 35-годишния ветеран е отворена и не изключи възможността все пак да има друг развой на бъдещето му до края на сезона. 

"За мен беше много изненадващо това, което обяви Джон. Но той е в правото си да направи това, което стори и аз го разбирам. Иначе си говорихме с него миналата седмица по много теми, но това не сме обсъждали."

"И все пак Тери все още може да промени мнението си и се надявам да го направи. Челси все още иска да има право на избор и да има една отворена врата за бъдещето му. Мога да ви уверя, че от клуба не сме взели решение какво да се случва с договора на Джон. Е, думата ще има и новият мениджър, все пак", сподели Хидинк. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS