Наставникът на Русия Гуус Хидинк сподели, че е много впечатлен от формата, в която се намира английския национален отбор. Русия и Англия ще се изправят един срещу друг в сряда, в квалификацията за Евро 2008.

Англичаните победиха Израел с 3:1 и така се изкачиха на трето място, след Русия, които взеха трите точки от Македония след 3:0. Водач в Ггрупа Е е отборът на Хърватска.

„Англичаните доминираха в мача си. Свършиха много добра работа срещу Израел, които явно имат много потенциал, стига да им се предостави възможност да играят. Заместниците на звездите в отбора, в никакъв случай не го отслабиха. Те бяха супер мотивирани и се справиха отлично”, каза наставникът на Русия.

„Бях особено впечатлен, когато видях англичаните срещу Германия, когато британците направиха много положения, но нямаха късмет да ги завършат. Немските състезатели успяха да сътворят две възможности и отбелязаха два късметлийски гола”, продължи още Хидинк.

Хърватите водят и не изпускат да си вземат точките в техните мачове. Но играем всеки срещу всеки, така че ще трябва да изчакаме и последните срещи, за да можем да кажем, кой ще продължи напред. Все пак, има две места, които дават право на участие на Евро 2008, иска ми се Англия да е на едно от тях, но хърватите са много силен тим, който няма как да бъде пренебрегван”, завърши специалистът.